Compleet versierde kunstkerstbomen

U kunt bij ons een compleet versierde kunstkerstboom huren. Ideaal wanneer u deze periode weinig tijd heeft om zelf kerstdecoratie te kopen en het bedrijfspand te decoreren.
Dit nemen wij allemaal uit handen. We bezorgen, plaatsen en versieren de kerstboom en eventuele andere gehuurde kerstdecoraties op afgesproken datum.

Thema kunstkerstbomen huren

Wist u dat wij ook kunstkerstbomen verhuren die compleet gedecoreerd zijn volgens een bepaald thema? Wat dacht u van een American Christmas Style kunstkerstboom of Winter Chique? Bekijk hier onze 5 populaire thema kunstkerstbomen.

Extra grote kunstkerstbomen

De grote kunstkerstboom Ringtree is verkrijgbaar vanaf 4.40 meter tot en met 12.20 meter hoogte en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het unieke aan deze grote kunstkerstboom is dat de boom uit verschillende elementen bestaat. Zo kunt u indien gewenst het onderste element weglaten en de boom flexibel plaatsen.

De grote kunstkerstboom wordt opgebouwd met stalen ringen in plaats van een stam en zorgt zodoende voor een zeer stabiele basis. De grote kunstkerstboom is zeer geschikt voor o.a. kerken, ziekenhuizen, winkelcentra, overheidsgebouwen en winkels. Vaak wordt de grote boom gebruikt bij de ingang van een winkel of gebouw.

De volgende kerstbomen zijn direct online te bestellen:

Kunstkerstbomen zelf samenstellen

Onze kunstkerstbomen kunt u zelf online samenstellen. Dit houdt in dat u de hoogte bepaalt en verschillende kleuren kerstballen en boomdecoratie uitzoekt. Ook de afwerking van de voet kunt u zelf bepalen: een decordoek of cadeautjes onder de boom.

Een kunstkerstboom leasen?

Bij Kerstboomhuren.nl is het ook mogelijk om een kerstboom te leasen. Het voordeel hiervan is dat u de lease kerstboom langere tijd kunt gebruiken en de boom na afloop van het leasecontract uw eigendom is. Zo heeft u geen grote eenmalige investering maar maakt u wel gebruik van een professionele kunstkerstboom.

De werkwijze en optuigservice van Kerstboomhuren.nl
Een kunstkerstboom huren is heel eenvoudig via onze website. U stelt zelf de kerstboom samen, vult uw gegevens in en kiest een betaalmethode (op factuurbasis of direct betalen via iDEAL). Vervolgens nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de bestelling en optuig service te bespreken.

Onze kerstboom bezorgservice wordt ook met u doorgenomen. U laat weten waar en wanneer wij de kerstbomen mogen bezorgen en zullen op deze dag de boom optuigen en decoreren. Begin januari halen wij alles weer bij u op. U heeft er zelf geen omkijken naar en het bespaart u veel tijd. Dat is de kerstboomservice van Kerstboomhuren.nl!

Meer informatie opvragen

Ontvangt u graag meer informatie over het huren van kerstbomen en kerstdecoratie bij Kerstboomhuren.nl? Of heeft u specifieke vragen? Bel ons gerust via 0313-702010. We staan u graag te woord.

Kerstboom