Kerstboom zelf samenstellen

Een kerstboom huren is bij ons heel eenvoudig. U kunt online de gewenste kerstboom zelf samenstellen. Dit houdt in dat u de hoogte van de boom bepaalt en verschillende kleuren kerstballen en boomdecoratie uitzoekt. Ook de afwerking van de voet kunt u zelf bepalen: een decordoek of cadeautjes onder de boom.

Thema kerstbomen huren

Veel bedrijven kiezen ervoor om tijden kerst het bedrijfspand te versieren rondom een bepaald thema. Zo is de Amerikaanse stijl een heel populair thema maar komen ook de thema’s classic, winter en nature veel aan bod. Om het bedrijven zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u vanaf nu bij ons thema kerstbomen huren. Dit zijn compleet gedecoreerde kerstbomen in een bepaalde stijl. Zo is de ene boom heel rustig qua kleur en springt de andere boom er echt uit qua kleuren en decoratie. Van kerstballen tot candy sticks, alles komt voorbij.

We zien altijd veel kerstthema’s voorbijkomen en hebben de 5 populairste in ons assortiment opgenomen. Zo kunnen bedrijven een kerstboom huren die is gedecoreerd rondom een thema. Bekijk hier ons assortiment thema kerstbomen voor bedrijven.

Kerstversiering huren

Wilt u niet alleen een kerstboom, maar ook kerstversiering huren in Nijmegen? Bedrijven kunnen bij Kerstboomhuren.nl voor een groot assortiment kerstbomen en kerstdecoratie. Zo kunt u het decoreren van uw bedrijf rondom de kerstperiode volledig door ons uit handen laten nemen. Ga naar de pagina kerstdecoratie huren om direct aan de slag te gaan. Kerstboomhuren.nl bezorgt bedrijven een zorgeloze kerst!

Uw partner nabij Nijmegen

Kerstboomhuren.nl is dé partner voor kerstboom verhuur in Nijmegen en omgeving. Eenvoudig online te huren, duidelijke afspraken en geen addertjes onder het gras. Bespaar tijd en breng de kerstsfeer in uw bedrijf met onze gedecoreerde kerstbomen.

Werkwijze en service

Op onze website stelt u eenvoudig uw kerstboom en decoratie samen. Selecteer de gewenste hoogte van de boom, de kleuren kerstballen, eventuele extra boomdecoratie, de afwerking van de voet en voeg de boom toe aan uw winkelmandje. Vul uw gegevens in en kies een betaalmethode (op factuurbasis of direct betalen via iDEAL). Vervolgens nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de bestelling te bespreken.

In overleg bepalen we de leverdag. Na levering tuigen wij de boom voor u op en decoreren we hem zoals afgesproken. We zorgen ervoor dat uw bedrijfspand helemaal klaar is voor kerst. Dat is de kerstboomservice van Kerstboomhuren.nl!

Meer informatie opvragen

Ontvangt u graag meer informatie over het huren van kerstbomen en kerstdecoratie bij Kerstboomhuren.nl? Of heeft u specifieke vragen? Bel ons gerust via 0313-702010. We staan u graag te woord.

Kerstboom