Kerstbomen en decoratie zelf samenstellen

Bij alle kerstbomen en kerstdecoratie heeft u zelf opties om het product helemaal naar wens samen te stellen. Zo zijn er verschillende maten kerstbomen, kiest u zelf welke kleuren kerstballen- en decoratie in de boom komt te hangen en bepaalt u hoe de voet van de boom wordt afgewerkt.

De nieuwe thema kerstbomen van Kerstboomhuren.nl

Nieuw bij Kerstboomhuren.nl: een kerstboom huren die is versierd rondom een bepaald thema. U kunt kiezen uit verschillende thema’s waaronder Traditional Classic, American Christmas, Royal, Winter Chique en Nature. Bent u op zoek naar een ander thema? Uiteraard is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een maatwerk kerstboom!

Aanbod aan kerstversiering

Breng de kerstsfeer in uw bedrijf met onze kerstversiering, zonder dat het u veel tijd kost.
Naast kerstbomen kunt u namelijk ook kerstversiering huren. Binnen ons huuraanbod kerstversiering voor bedrijven vindt u onder andere grote guirlandes en kerstkransen, maar ook kleine kerstdecoratie zoals een tafelstuk, vaas en kerststukjes. Binnen enkele minuten online geregeld, wat wilt u nog meer?

De werkwijze en optuigservice van Kerstboomhuren.nl

Een kerstboom huren is heel eenvoudig via onze website. U stelt zelf de kerstboom samen, vult uw gegevens in en kiest een betaalmethode (op factuurbasis of direct betalen via iDEAL). Vervolgens nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de bestelling en optuig service te bespreken.

Onze bezorgservice wordt ook met u doorgenomen. We spreken een dag af waarop wij de kerstboom of kerstbomen op afgesproken locatie komen bezorgen. Vervolgens tuigen wij de boom voor u op en zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand helemaal klaar is voor kerst. Dat is de kerstboomservice van Kerstboomhuren.nl!

Complete kerstdecoratie voor kantoren en showrooms

Een kerstboom of kerstdecoratie op kantoor is al jarenlang razend populair. Kerstversiering zal alle medewerkers op kantoor een glimlach op hun gezicht doen toveren. Want wees eerlijk, iedereen wordt toch blij van kerst?

Naast uw medewerkers zullen klanten ook blij zijn wanneer uw bedrijfspand versierd is. Wat dacht u van showrooms? Alle klanten die uw showroom bezoeken en de kerstversiering zien zullen hoe dan ook uw showroom vrolijk verlaten. Het geeft een positieve uitstraling en een goede (eerste) indruk.

U kunt bij ons een kerstboom huren of uw gehele bedrijfsaankleding tijdens de kerstperiode aan ons uitbesteden.

Extra grote kerstbomen huren voor bedrijven

Is uw bedrijfspand of hal zo groot dat een kleine kerstboom in het niet valt? Geen probleem! Bij Kerstboomhuren.nl kunt u een extra grote kerstboom huren. De welbekende Ringtree. Een geweldige indruk bij binnenkomst. Naar welke kerstboom bent u op zoek?