Kerstboomhuren.nl, gevestigd nabij Arnhem

Kerstboomhuren.nl is gevestigd in Dieren, nabij Arnhem. Bent u op zoek naar een partij die compleet versierde kerstbomen in Arnhem levert? Dan bent u bij Kerstboomhuren.nl aan het juiste adres. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan kerstbomen en kerstdecoratie zoals guirlandes, kerstkransen en tafelstukken. Kijk gerust eens rond en stel uw kerstboom zelf samen.

Het zelf samenstellen van kerstbomen

Bij het huren van een kerstboom bij Kerstboomhuren.nl selecteert u eerst het soort kerstboom: een standaard kerstboom of de Ringtree. De Ringtree is vanaf 4.40 meter beschikbaar. Na het kiezen van de boom selecteert u de exacte hoogte, geeft u aan welke kleuren kerstballen in de boom mogen komen te hangen en kiest u eventueel nog extra boomdecoratie zoals sierlinten, glittertakken of unieke kerstballen. Vervolgens bepaalt u hoe de voet van de kerstboom afgewerkt mag worden: met een doek of met cadeautjes onder de boom.

Thema kerstbomen huren

Hoe leuk is het om uw bedrijfspand tijdens kerst rondom een bepaald thema te versieren? We zien altijd veel kerstthema’s voorbijkomen en hebben de 5 populairste in ons assortiment opgenomen. Zo kunnen bedrijven een kerstboom huren die is gedecoreerd rondom een thema. Bekijk hier ons assortiment thema kerstbomen voor bedrijven.

Kerstversiering huren

Naast het huren van kerstbomen kunnen bedrijven bij Kerstboomhuren.nl ook terecht voor het huren van kerstdecoratie. Zo kunt u het decoreren van uw bedrijf rondom de kerstperiode volledig door ons uit handen laten nemen. Ga naar de pagina kerstversiering huren om direct aan de slag te gaan. Kerstboomhuren.nl bezorgt u een zorgeloze kerst op kantoor!

Uw lokale partner in kerstboom verhuur

Kerstboomhuren.nl is dé partner voor kerstboom verhuur in Arnhem en omgeving. Eenvoudig online te huren, duidelijke afspraken en geen addertjes onder het gras. Bespaar tijd en breng de kerstsfeer in uw bedrijf met onze gedecoreerde kerstbomen.

Werkwijze en service

Stel online eenvoudig de kerstboom samen. Bepaal de kleuren kerstballen, eventuele extra boomdecoratie, de afwerking van de voet en voeg de boom toe aan uw winkelmandje. Vul vervolgens uw gegevens in en kies een betaalmethode (op factuurbasis of direct betalen via iDEAL). Vervolgens nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de bestelling te bespreken.

We spreken een dag af waarop wij de kerstboom of kerstbomen op afgesproken locatie komen bezorgen. Vervolgens tuigen wij de boom voor u op en zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand helemaal klaar is voor kerst. Dat is de kerstboomservice van Kerstboomhuren.nl!

Contact opnemen voor meer informatie

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over het huren van kerstbomen en kerstdecoratie bij Kerstboomhuren.nl? Bel ons gerust via 0313-702010.

Kerstboom