Hoe werkt het?

Op onze website stelt u eenvoudig uw gewenste kerstboom samen. Bepaal de kleur van uw kerstballen, eventuele extra boomdecoratie, de afwerking van de voet en voeg de boom toe aan uw winkelmandje. Ook het huren van kerstdecoratie werkt op dezelfde manier. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welke week u de kerstdecoratie graag gerealiseerd ziet worden bij u op locatie. Vul vervolgens uw gegevens in en kies een betaalmethode (op factuurbasis of direct betalen via iDEAL). Vervolgens nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de bestelling te bespreken.

Op de afgesproken leveringsdatum komen de medewerkers van Kerstboomhuren.nl de kerstdecoratie bij u op locatie plaatsen. Hierbij proberen we uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren. Alles wordt geheel door ons verzorgd. U heeft er geen omkijken naar. We zorgen ervoor dat de kerstdecoratie geheel naar uw wensen wordt geplaatst en laten alles netjes achter. Zo bent u binnen no time helemaal klaar voor kerst.

Eind december neemt onze planning contact met u op om het ophalen van de kerstdecoratie af te stemmen. Ophalen gebeurt doorgaans in de eerste 2 weken van januari. Bij het ophalen zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd.

Heeft u nog vragen of wilt u uw specifieke wensen kenbaar maken? Neem dan contact met ons op via 0313-702010 of info@kerstboomhuren.nl.

Maatwerk, offerte of advies

Heeft u afwijkende wensen, wilt u eerst een offerte ontvangen of heeft u behoefte aan advies? Dan zijn wij bereikbaar via 0313-702010 of info@kerstboomhuren.nl. U bent (op afspraak) ook van harte welkom in onze kerst showroom in Dieren (bij Arnhem) om uw wensen persoonlijk te bespreken en onze producten aan de hand van voorbeelden direct te ervaren.

Kerstboom