Dé specialist in kerstversiering voor bedrijven

Kerstboomhuren.nl is de specialist in kerstversiering voor bedrijven. Met onze kerstdecoratie brengt u de kerstsfeer in uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over praktische zaken. U plaatst de bestelling voor het huren van kerstbomen en kerstversiering eenvoudig op onze website. Vervolgens bezorgen, plaatsen én versieren wij de kerstboom en eventuele andere decoraties op afgesproken dag en locatie. Begin januari halen wij alles weer bij u op.

U bepaalt zelf welke kerstversiering u huurt en kunt de decoratie zelf samenstellen. Huurt u een guirlande? Dan bepaalt u zelf de lengte, verlichting en decoratie ervan. Kies een guirlande met verlichting en decoratie of alleen een van beide. Vervolgens selecteert u ter decoratie de kleuren kerstballen die in de guirlande verwerkt mogen worden. Ook heeft u de mogelijkheid extra decoratie te selecteren zoals strikken, glittertakken of een luxe kralenslinger.

Na het afronden van de bestelling nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de levering en decoratie te bespreken.

Kerstbomen bij de versiering huren

Tijdens de kerstperiode maakt een kerstboom op kantoor het natuurlijk helemaal af. Naast het huren van kerstversiering kunt u bij Kerstboomhuren.nl ook terecht voor het huren van kerstbomen. Heeft uw bedrijfspand een grote hal of hoog plafond? Of bent u op zoek naar een kerstboom om te huren voor buiten gebruik? Bekijk onze extra grote Ringtree kerstbomen eens. Deze kerstboom geeft een geweldig indruk bij binnenkomst en tovert bij iedere bezoeker een lach op zijn of haar gezicht.

Een versierde kerstboom huren? Bekijk onze thema kerstbomen of stel uw eigen kerstboom samen en kies verschillende kleuren kerstballen en boomdecoratie. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Kerstballen met uw logo of exact in uw huisstijlkleuren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sfeerimpressies van kantoren en showrooms

Inspiratie nodig voor de kerstboom in uw showroom, winkel of kantoor? Doe eens inspiratie op bij de eerder geleverde kerstbomen van Kerstboomhuren.nl.

Meer informatie opvragen

Wilt u meer informatie over het huren van kerstbomen en kerstdecoratie bij Kerstboomhuren.nl? Bel ons gerust via 0313-702010. We staan u graag te woord.

Kerstboom