Alle kerstbomen vanaf 440 cm

De grote kunstkerstboom Ringtree is te verkrijgen vanaf 4.40 meter tot en met 12.20 meter hoogte en is geschikt voor binnengebruik. Het unieke aan deze grote kerstboom is dat de boom uit verschillende elementen bestaat en zodoende flexibel te plaatsen is; zo kunt u bij een boom van 5.10 meter het onderste element weglaten zodat u een boom van 4.40 meter hebt.

De grote kunstkerstboom wordt opgebouwd met stalen ringen in plaats van een stam en zorgt zodoende voor een zeer stabiele basis. De grote kunstkerstboom is zeer geschikt voor o.a. kerken, ziekenhuizen, winkelcentra, overheidsgebouwen en winkels. Vaak wordt de grote boom gebruikt bij de ingang van een gebouw/winkel.

De volgende kerstbomen zijn direct online te bestellen:

Maatwerk productie bij extra grote kerstbomen

Bomen tot en met 7.90 meter zijn uit voorraad leverbaar. Hogere bomen worden speciaal voor u geproduceerd, hiervoor doen we u graag een maatwerk offerte. Naast de hoogte zijn er meer maatwerk opties mogelijk. Denk aan het bedrukken van kerstballen met uw logo of het versieren van de boom rondom een door u gekozen bepaald thema. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Kerstboom

Volledige ontzorging met compleet gedecoreerde kerstbomen

Standaard wordt de kerstboom geleverd inclusief decoratie en is rijkelijk verlicht door middel van energiezuinige LED-verlichting in de kleur warm-wit. De prijs is inclusief plaatsing van de kerstboom en de boom wordt volledig op locatie gedecoreerd. De huurperiode is standaard +/- 4 weken gedurende de gehele kerstperiode. Wilt u de boom langer huren? Uiteraard is dat mogelijk!

Bezorging op de afgesproken datum

Nadat u de bestelling heeft geplaatst nemen wij binnen 3 werkdagen persoonlijk contact met u op om de bestelling en bezorging te bespreken. U kunt de kerstboom laten bezorgen en decoreren op een afgesproken datum en tijdstip.

Plaatsing en decoratie op locatie

Een versierde kerstboom huren is altijd inclusief plaatsing. We komen de kerstboom bezorgen en tuigen de boom voor u op. We zetten de boom op zijn plek en decoreren hem ter plekke. U heeft zo totaal geen omkijken naar de gedecoreerde kerstboom. Alleen om hem te bewonderen natuurlijk.

Populaire kerstversiering voor bij grote kerstbomen

Een grote kerstboom mag ook groots versierd worden. Verschillende kleuren kerstballen, strikken, bloemen, glitters, sierlinten en natuurlijk heel veel cadeautjes onder de grote boom. Niks is te gek. Bekijk onze populaire kerstversiering of doe inspiratie op bij eerder geleverde kerstbomen.

Kerstboom