De thema’s van Kerstboomhuren.nl

We hebben een aantal versierde kerstbomen in ons assortiment rondom populaire thema’s:
Traditional Classic

Deze kerstboom is versierd volgens de traditionele boom zoals iedereen die zich herinnert. Rode en gouden ballen met herkenbare elementen uit onze jeugd. Ga terug in de tijd met deze prachtige klassieke kerstboom.

American Christmas

Een typische Amerikaanse kerstboom. Wie heeft daar niet van gedroomd? Een kerstboom die rijkelijk is gevuld in rode en antiek groene tinten. Naast kerstballen vindt u hier candy sticks, cadeautjes, auto’s en natuurlijk glitters in terug. Helemaal passend bij de Amerikaanse kerststijl.

Royal

De naam zegt het al: in deze kerstboom komt natuurlijke gouden en blauwe versiering in terug. Een kerstboom in een stijlvol jasje, passend bij het koninklijk huis. Fraaie bloemen en kroontjes kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Winter Chique

Ready for Winter Wonderland? Sneeuw of geen sneeuw, met deze kerstboom komt u helemaal in de winterse sferen. De boom is versierd met witte en zilveren boomdecoratie zoals kerstballen en sneeuwvlokjes. Een winterse boom met een chique finishing touch.

Nature

Deze kerstboom bestaat uit prachtige natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan bruin, oranje en okergroen. Tinten uit de natuur die de kerstboom echt tot leven laten komen. Verder vindt u in deze boom ook natuurlijke decoratie zoals bloemen en decotakken.

White Christmas

Deze besneeuwde kerstboom is versierd met chique winterse decoratie in verschillende tinten. Zeer stijlvol aangevuld met houten decoraties, waardoor de boom toch een warme uitstraling heeft.

Voor ieder bedrijf een passend kerstthema

Onze kerstboom thema’s zijn allemaal erg verschillend. Zo is er voor ieder bedrijf een passend kerstthema. Welk thema past goed bij uw organisatie?

Bent u op zoek naar een andere versierde kerstboom? Laat ons gerust uw wensen weten. Wij denken graag met u mee en bezorgen u een zorgeloze kerst, helemaal zoals u in gedachte had.

Uw bedrijfspand compleet in uw gewenste stijl

Alle kleuren en kerstversieringen zijn mogelijk. Stel uw unieke kerstboom samen en bepaal de gewenste stijl. Kies bijpassende kerstversiering of laat het team van Kerstboomhuren.nl een volledig voorstel doen. Huur één of meerdere kerstbomen online of besteed de gehele bedrijfsaankleding tijdens de kerstperiode aan ons uit.

Onze klanten

Het voordeel van het huren van onze kerstdecoraties bij Kerstboomhuren.nl is dat wij elk jaar een andere kleurstelling en stijl kunnen kiezen.

Ster Ster Ster Ster Ster
Cas de Vos, CineFox Bioscoop- en Theaterreclame BV