Het plaatsen van kerstbomen en kerstdecoraties bij bedrijven moet in een zeer kort tijdsbestek worden gerealiseerd. Vanaf medio november 2020 tot februari 2021 is het bij ons topdrukte en daarom zijn wij op zoek naar tijdelijke arbeidskrachten die van aanpakken weten! Houd er rekening mee dat ook in het weekend en in de avonduren gewerkt zal moeten worden.

Tijdelijke vacature als allround Magazijnmedewerker

Een afwisselende baan met transport- en decoratiewerkzaamheden

Betreft: tijdelijke arbeidskrachten, oproepkrachten (parttime, fulltime en zzp’er)

Werk door heel Nederland gedurende november 2020 tot februari 2021

Organisatie:
Kerstboomhuren.nl is gespecialiseerd in kerstversiering voor bedrijven. Wij maken het bedrijven graag zo eenvoudig mogelijk bij het verzorgen van kerstdecoratie. Plaatsing gebeurt door heel Nederland en België. Afgelopen kerstperiode hebben we met een team van 40 medewerkers op bijna 1000 locaties in Nederland en België de kerstversiering gerealiseerd.

Functieomschrijving:
Als tijdelijke medewerker assisteer je bij de voorbereidende werkzaamheden voor de kerstperiode. Dit omvat het opbouwen, decoreren en klaarzetten van kerstdecoratie voor transport naar onze klanten. Daarnaast verzorg je samen met collega’s het vervoer, opbouwen en ophalen van kerstbomen en kerstdecoratie bij onze klanten. Je bent hierbij voor onze klanten het directe aanspreekpunt op locatie.

Profiel:
Beschik je over een gezonde dosis creativiteit, enthousiasme en weet je ook nog van aanpakken? Ben je daarbij bereid om tijdens onze piekperiode in november, december en januari lange dagen te maken en heb je geen bezwaar tegen werken in weekenden, solliciteer dan naar deze functie!

Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige baan in een informele werksfeer. Werkzaamheden vanuit opslag te Dieren. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van circa 1-4 maanden (eventueel jaarlijks terugkerend).

Spreekt het bovenstaande je aan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar info@kerstboomhuren.nl. of vul onderstaande formulier in. Wij kijken uit naar je reactie!

Direct solliciteren via onderstaande formulier: